Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Erciyes

18. 11. 2008 20:05
to je hezké, ale...

Já bych samozřejmě souhlasil, ale po tom všem, co jste, pane autopre vyjmenoval, máte tu odvahu říct, že voliči ODS jsou jiní než voliči Paroubka, kterým nevadí jeho lži. Vždyť vy jste přesně popsal, v čem ODs svým voličům lhala a dále metody její práce a zločince v jejích řadách. Přesto píšete, že jste ji vždy volil. Takže jste stejní, ne-li větší troubové než voliči Paroubka. O tym žádná. Protože to, co popisujete, je ODs vlastní velmi dlouho a permanentně. Pokud jste to neviděl a zjistil to až teď, byl jste slepý nebo zaslepený a já vám říkám, že jste prozřel pozdě. :-/

0 0
možnosti
E

Erciyes

18. 11. 2008 20:08
Re: to je hezké, ale...

P.S.- jinak to, jestli Paroubek bude plnit své sliby a jestli mají socani v poslaneckém klubu Moravy a Tluchoře hodnoťte, až poté, co se Jyrka dostane k moci a na socanské poslance něco takového praskne. do té doby je to jen omlouvání sebe sama, který se možná hluboce stydíte, že jste ODs volil...

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

18. 11. 2008 19:51
Nesmysl

Když se vám zadře auto, taky neodvezete na vrakoviště jinak dobrý vůz. ODS nemusí být zničena, stačí obnova vedení, návrat k původním myšlenkám pravého středu ... a 4 roky v opozici, aby setřásla korytáře a pijavice, kterým jde jen o vlastní prospěch. A pak doufat, že ve volbách získá tolik hlasů, že nebude muset utvářet smrtící koalice, které jim nedovolí realizovat svůj program.

0 0
možnosti
Z

zoufalec1

18. 11. 2008 20:28
Re: Nesmysl

jakmile provede toto komplexní setřesení, co z ni zbude?

0 0
možnosti
MK

PaulMA

18. 11. 2008 19:46
Skvěle

Naprosto skvělej článek !R^

0 0
možnosti
MD

Santa85

18. 11. 2008 19:18
Velmi správný závěr

Poslední věta je velice trefná.Myslím, že je v Česku i hodně voličů, kteří by uvítali středovější ČSSD v podobě jaká je běžná v tolik omílané Skandinávii. Bohužel ty osobnosti, které by toho mohli docílit byly odstaveny. Viz. Špidla, Jahn, ale i Sobotka, který dokonce na tu ambici nejspíš už rezignoval.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

18. 11. 2008 19:18
Mam myslenku na novou pravicovou stranu uz nejaky cas

Mam pro Vas navrh: dame dohromady jeste nekolik lidi - Binka Banga Sbrunu - je jich na blocu dost a zalozime novou pravicovou stranu a ne na modro prebarvene komouse. Co vy na to?

0 0
možnosti
VP

krajinář

18. 11. 2008 18:29
trefné

Velmi trefné, ale na druhé straně nevidím nikoho, kdo by byl schopen založit novou stranu a získat místo ve vládě. Měl by to být někdo, kdo není závislý na mafiích a nemá hmotnou nouzi, aby musel bojovat ne o koryto, ale o čest sloužit lidem.

0 0
možnosti
JV

sfs

19. 11. 2008 22:48
Re: trefné

To máte ale velmi protichůdné požadavky.

0 0
možnosti
RP

r0p0

18. 11. 2008 18:27
Asi by se dalo se článkem souhlasit, kdyby ...

... nebyl napsaný příliš naštvaně a ve špatnou dobu. Co takhle slogan "v nouzi poznáš přítele", to Vám asi nic neříká, viďte? Nejsem odvázaný z toho, jaké praktiky v ODS panují, ani kam to dopracovala, ale hned ji "přenášet do jiné zahrádky", když to je jediná pravicová strana v zemi a přestože připouštíte, že tam jsou i lidé, kteří dělají svou práci dobře, to mi přijde přesně tak krátkozraké, jak potřebují levičáci ...

Podobné myšlenky, zrušit a udělat znova měli určitě i představitelé ODA a Unie Svobody a dnes už o nich nikdo neví ...

Navíc, abyste si opatřil svůj "bič" účelově a tendenčně zaměňujete ODS s vládou a tak to pěkně gulášíte, aby Vám to vyšlo = antikarma ... Rv (a hrome, našel jsem značku, ale nevím, kam mám kliknout, aby se snížila ... :-))

0 0
možnosti
A

Arth-

18. 11. 2008 18:10
Nevolám po zdůvodnění... jde o vlastní názor.

Jak bylo řčeno na začátku...  a výkřik "můj hlas už NIKDY" je samozřejmně každého věc.

Jen by mě zajímalo: volby jsou od slova volit...  takže exituje nabídka - a z ní si může člověk zvolit.

ODS teda ne...  Tvoje věc. A koho teda JO?!!  To by mě fakt docela zajímalo...

;-)

0 0
možnosti
ZO

zo

18. 11. 2008 17:45
jen tak

Hezky napsáno.Takže jste se zavděčil jak příznivcům, tak odpůrcům ODS.Měl bych ale jedno ale.Jen mi dejte vědět jak chcete plnit to, co máte ve svém programu s převlékači kabátů KDU a zelenými blázny.Nelze a tisíckrát nelze.Takže podle někoho tady, by ODS do takové vlády vůbec neměla vstupovat.Taky řešení.Řekl bych že pak by byla koala oranžády s rudochy.A to by bylo zase špatně.Ať si komančové píšou a říkají co chtějí, téhle straně se nedá věřit ani dobrý den.A co se týče různých reforem, tak lidé jak se jim sáhne na prachy co mají  v peněženkách řvou jak pominutí.Ovšem že oranžády po své výhře v roce 2010 zvednou odovody na soc a zdrav pojištění to už nikoho nebere.A v plánu to už měli před posledními volbami.To bude klid po pěšině.Protože kolik prostých lidí vůbec ví kolik odvádí na soc a zdrav.pojištění.Řekl bych že minimum.A jestli lidé nejsou schopni posoudit práci zastupitelů v krajích a volí pouze podle toho že mají platit 30 kaček tak to jsou hodně hloupí lidé.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

18. 11. 2008 15:30
Jde vidět, že Evžena Tošenovského neznáte

1) ET je v naprosté shodě s politikou MT

2) Ani v nejmenším by nedokázal řídit zemi v krizových situacích tak, jak to umí Topolánek.

3) Jeho kladem se zdá být bezkonfliktní povaha. Opak je ale pravdou, na místě, kde ho chcete vidět, je to velké minus. Bezkonfliktnost totiž znamená ustupování každému, s kým se dostane do křížku. Když byl primátorem Ostravy přesně tak to bylo - všichni byli spokojeni - všechny uspokojil (aby měl klid).

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke