Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Hufner

19. 11. 2008 8:29
Pozdě bycha honit...

Kdyby ODS po minulých patových volbách místo paktování se s prolhanými lidovci a přiblblými zelenými trvala na předčasných volbách, tak by dnes vládla sama a svůj program by hravě prosadila.... Poplatky u lékaře nejdou reálně, bez lhaní vysvětlit, je to třicet korun u každého lékaře, třicet korun za každý lék na receptu, k tomu několik set korun doplatků a chystá se i několik set korun za odvvoz sanitkou - celkově je to okolo tisícovky. Že je méně lidí u doktora? Je to dáno tím, že i těžké chřipky, anginy, nádory si lidé začali léčit doma sami čajem s citronem. O to dražší bude následná dlouhodobá léčba v nemocnici - jen blbec to nechápe....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JF

jirří

19. 11. 2008 8:54
Re: Pozdě bycha honit...

Velice se mýlíte!Dokud nebude většinový volební systém,nikdy nebude mít žadná strana víc jak 50%,aby mohla "hravě" splnit svůj program.A poplatky?Úplně ze vším taky nesouhlasím(např.popl.za položku),ale splnily svůj účel."Pár" korun nikoho nezabije,ale když už kritizujete,tak až  ODS zavedla 5000,- limit,který pomůže lidem kteři dříve dopláceli tisíce.Takže kdo je  blbec se dá diskutovat!

0 0
možnosti

studánka

19. 11. 2008 8:22
Dobrý článek

Ve většině parlamentních stran jsou více či méně přítomni bývalí členové KSČ.Povětšinou ve funkcích, i poslaneckých.Tito vždy hrabali a budou hrabat pod sebe, neb jsou to bezpáteřní jedinci. Až se s nimi strany dokáží vypořádat a odstraní je ze svých řad, potom se možná může něco změnit. I v politice je třeba vědět, kdo je kdo. Jinak to nikam nepovede. Jak jinak si vysvětli situaci, kdy bývalý člen ODS "změní svůj názor" a stane se členem ČSSD. Sleduje pouze své vlastní cíle a hloupí voliči na to naletí.A tak, chtějí-li si naši voliči zachovat svou důstojnost, nemohou se zůčastňovat voleb. Kam jsme to dopracovali?

0 0
možnosti
CI

Cocotus_Interruptus

19. 11. 2008 8:21
Jedna vecna

"Novelu" obcanskeho zakoniku nepripravil za nekolik mesicu ministr Pospisil, kompletne prepsany obcansky zakonik pripravoval mnoho let profesor Elias. ;-)

0 0
možnosti
FF

fleret1

19. 11. 2008 7:42
.

R^

0 0
možnosti
T

Treehorn

19. 11. 2008 6:42
V jednom Vašem komentáři...

...je napsáno: "....inteligent pochopí....". Vy jím rozhodně nejste. K levice bohuže v Čechách ať přímo, nebo nepřímo inklinuje 60-70% voličů. Proto může hovořit o zklamání z neprosazených reforem pouze blb. Kdyby naopak byla ODS ještě více pravicově vyhraněná, neprosadila by již vůbec nic. Rád bych se od autora poučil jaká vláda (rozumějme kombinace stran) by byla schopna prosadit v plné míře reformy ODS (odpověď: pouze většinová vláda ODS). Mimo tuto věcnou stránku s Vámi souhlasím v kiksech Mirka Topolánka (pánové typu Hřebíček atd.). Nicméně jestli se domníváte, že některá strana je v kontaktech na mafii " slušnější" pak jste hodně naivní. 

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

19. 11. 2008 8:21
Re: V jednom Vašem komentáři...

souhlas R^

0 0
možnosti
C

compli

19. 11. 2008 6:05
Dobře napsáno!

Obávám se, že tento článek mnoha "ODS a.nálním řiťolezců.m" moc pod vousy nepůjde. O sebereflexi ODS bohužel nemůže být řeči. Karma.R^R^R^

0 0
možnosti
DH

shythead1

19. 11. 2008 5:00
MRZÍ MĚ, ŽE JSEM vÁM DAL KARMU

Nejde to nějak zrušit? Vzít zpátky? Asi bohužel ne, ale trapné komentáře pod nickem Dizzy což má být nick autora blogu v diskusi, mě strašlivě zklamal. Skoro více než Ivan "Ičko" Langer. Vážený pane, číst jak se radujete z úmrtí lidí "jedno jaké politické strany" je fanatismus a do Vaší haněné ODS se skvěle hodíte. Gratuluji, neštítíte se sahnout na samé dno když Vám dojdou argumenty. BRAVO ! Nejlépe se pro mne hodí "kážu vodu, piji víno" a mektat si můžete co chcete. Vy potřebujete čtenáře bez mozku, které můžete zmanipulovat. :-©:-©:-©

0 0
možnosti
JS

--Judith--

19. 11. 2008 1:29
Mluvíte mi z duše, vážený autore.

jsem též pravicová volička a ogar s gulama, co ve sněmovně dělá adolescentní gesta (+ vše co jste napsal)určitě není figura konzervativního střihu, jakou bych si ve vládě přála vidět. Vždyť on se svým chování i činy sune kamsi vlevo, možná si nevšiml, že tam už je docela nabito.

0 0
možnosti
N

nemelem,nemelem

18. 11. 2008 23:41
Nejsou lidi.

Co je to pravicová politika pořádně nevím, jsa liberálem, hledám politickou stranu, která by tomuto požadavku vyhovovala. Vaše výhrady považuji za skoro vyčerpávající, snad tam chybí jen podpora omezování občanských práv, které se dopustil bohužel i president republiky. Na rozdíl od Vás ovšem budu volit ODS, pokud se zázrakem nevynoří někdo jiný.

0 0
možnosti
(

(@)

18. 11. 2008 23:12
Pane hysterický kecálku, když je vám z ODS na zvracení..

..co potom prožíváte z KSČM a ČSSD? Z těch už jste v tom případě měl dávno umřít. Proč tady vedete tisíckrát omleté stupidní hospodské kecy o (ne)naplňování programu ODS, když víte, že ODS nezískala většinu a logicky tedy musí ve vládě vše korigovat s ohledem na vliv koaličních partnerů? 

No, s vašimi názory se obecně celkem shodnu, ale s jejich prezentací a závěry rozhodně ne..:-/ Rv

0 0
možnosti
PS

Dizzy

18. 11. 2008 23:17
Re: Pane hysterický kecálku, když je vám z ODS na zvracení..

Pocity z KSČM nebo ČSSD jsou mi ukradené, protože jsem se s nimi nikdy neztotožnil. ODS mě ale zradila. Je to stejné, jako Vaše přítelkyně nebo Vaše sousedka. Na zradu sousedky se koukáte jinak, než na zradu přítelkyně.

Tím samozřejmě nesnižuji odpornost komunistů - i u nich můžeme najít pozitiva: například 17 členů KSČM každý den zemře.. což je důvod k radosti ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke