Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

stev

23. 11. 2008 17:28
Kopat do pseudo pravicové ODS nebudu. Nedám hlas.

Kopat do ODS nebudu. Stačí, že už jim nikdy nedám hlas. Hlas jsem jim dával od jejich vzniku pořád. Nyní však vím, že je to jen pseudo pravicová strana, pravicová je jen ve svých slibech. Nikdy však ve skutcích. Mám jim za zlé, že nikdy nesnížili míru přerozdělování ve společnosti, což je podle politologických kritérií hlavní kritérium pro posouzení, zda je strana pravicová, či nikoli. Rv

0 0
možnosti
A

ac97c

24. 11. 2008 21:46
Re: Kopat do pseudo pravicové ODS nebudu. Nedám hlas.

R^

0 0
možnosti
TP

assco

23. 11. 2008 17:07
Tvrzení je to tak a ne jinak neobstojí

Ano na naší politické scéně se to hemží gaunery, v tom si ODS a ČSSD mohou podat ruce. To ale neznamená, že budu chodit k volbám s vědomím, že si mám vybrat mezi větším a menším gaunerem. Něco jako lidová gaunerská fronta. V politice jsou i slušní lidé a já se po celkem 10ti letech vlády gaunerů (z leva či prava) rozhodl, že nebudu líný a tu svu služnou stranu najdu. ODS prostě už hlas nedám. Pokud se neočistí až na dřeň a nevyhází "starou partu" ne. Nenechám se urážet prohlášeními stylu vraťte levici úder po totálním debaklu jaký doposud žádná strana nezažila. Takže ten úder dopadl na  druhou nastavenou tvář páně Tupolánka a jaký je výsledek? Odešel jako zpráskaný pes protože to přesně se stalo? Ne. Bude dál bojovat o předsednickou funkci. Fajn. Může být předsedou politické mrtvoly a sázet na to že voliči dají přednost jeho partě gaunerů páč druhé party se budou bát víc. Já se nenechám Tupolánkově vydírat. Od tohoto roku po 15ti letech volím jinak.

0 0
možnosti
AN

alexandernovak

23. 11. 2008 11:16
Vážený pane Šibřino,

do ležících kopou jen prasata.

0 0
možnosti
LL

Blbec z Xenemunde

23. 11. 2008 13:51
Re: Vážený pane Šibřino,

už sis vyhonil ?

0 0
možnosti
U

ucitelas

23. 11. 2008 10:07
jen odskok od tématu

je frantaflinta88 automat, nebo se i taková hovada rodí.pokud je ta druhá možnost správná tak je to průser.

0 0
možnosti
AN

alexandernovak

23. 11. 2008 11:29
Re: jen odskok od tématu

Ten soudruh je fakt skvělej. Jakej asi může mít mindrák, že tu takhle řádí ? Tihle lidé naštěstí jen trousí flustrace s nenávistí a tvoří náplň odborářských demonstrací, kde se vyřve, ožere, poblinká  a jde spokojeně domů.

0 0
možnosti
P

p.o.p.

22. 11. 2008 20:47
Tak za tohle

tě dostanu do tepláků!

Langer;-D

0 0
možnosti
MT

3ska

22. 11. 2008 20:40
mylite se

problemem neni ODS. problemem je cesky narod, z nehoz se politicka "elita" rekrutuje. zalozte dalsi /ctvrtou..../ pravicovou stranu a za rok jste na tom stejne. jakkoliv budou vase idealy kristalove ciste, nabali se na vas rathove, dalikove, grossove, cunci a s podobnymi budete muset jednat a delat ustupky.  zjistite, ze vase idealy zustanou pouze idealy, protoze zijete v CR.  Kopnete si i pristi volby a pak budou bolsevici zase kopat do vas.

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

23. 11. 2008 2:06
Re: mylite se

Ano,problémem ZÁSADNĚ NEMŮŽE BÝT ODS(KSČ)! STRANA je ABSOLUTNÍ VELIČINA! Pokud národ nevolí STRANU, je třeba VYMĚNIT NÁROD.Nebo zagitovat a PŘEVYCHOVAT!(Dnes pro to ODSácké nomenklaturní zrůdy mají nový pojem ZKOMUNIKOVAT,případně VYSVĚTLIT) nám,hloupému národu, nechápajícímu,že co strana dělá dobře dělá a VŠE PRO NAŠE DOBRO!  V jste KOVANÝ BOLŠEVIK! Přesně takhle mluvila komunistická sebranka za dob ČSSR! Kdy už tenhle bolševický HNŮJ Českého národa vymře?:-©

0 0
možnosti
K

Kajor

22. 11. 2008 12:01
VZKAZ pro pana Sibřinu

6) Píšete o sobě "Nepíšu proto, abych byl populární, nechci si zde budovat své ego." Když srovnám vaši fotku autora - tmavé brýle a nagelované vlasy" a fotky ostatních blogerů - tady se přiznám já, že Vám to moc nevěřím.

 

V závěru chci jen ocenit Vaši snahu se alespoň nějak podílet na vyvolání politické debaty. Díky vyvolání takové debaty se alespoň lidé začnou o politiku o něco více zajímat.

0 0
možnosti
K

Kajor

22. 11. 2008 12:00
VZKAZ pro pana Sibřinu

4) Ve svém příspěvku píšete o Ivanovi Langerovi následující výrok: "Přiznávám, že pro mě osobně se jedná o největší zklamání současné vlády". Takové věci se "Nepřiznávají", takové věci se mohou prohlašovat. Přiznání asi není správné slovo .

 

5) Co se týče vašeho článku "Naženou nás Zelení do náruče Ruska?" - s tím s Vámi naprosto souhlasím a skládám za tento příspěvek poklonu.

0 0
možnosti
LL

luko5

22. 11. 2008 22:02
Re: VZKAZ pro pana Sibřinu

Přiznávám - To přece napsal dobře, protože nosí stejné tričko, tj. ODS. ;-)

0 0
možnosti
K

Kajor

22. 11. 2008 12:00
VZKAZ pro pana Sibřinu

2) Co se týče Ivana Langera a sloganu "Pomáhat a chránit" - to je problém policistů, že se jim to nelíbí a nejraději by pana Langera přejeli novým vozem. Policisté si musí zvyknout na to, že jsou tady pro to, aby sloužili lidem (od toho jsou placeni) a ne proto, aby lidi persekuovali, jako to bylo za dob komunismu. Netvrdím, že slogan pomůže. Nicméně určuje směr morálky.

 

3) Co se týče Vašeho přirovnání s "napadeným stromem" - má to jednu chybu. Když odstraníte takový strom, místo zaroste sousedním stromem, který bude třeba ještě více napaden.

0 0
možnosti
PV

grimosa

22. 11. 2008 23:20
Re: VZKAZ pro pana Sibřinu

Langer, od američanů  okopíraval stupidní heslo, od němců uniformy a od ss okopíroval znak na auta, umí ten člověk něco jiného než se jenom opičit?

0 0
možnosti
K

Kajor

22. 11. 2008 11:59
VZKAZ pro pana Sibřinu

Vážený pane Sibřino, chápu Vaše rozčarování, ale myslím, že Váš postoj není správný a už vůbec ne přínosný.

1) Když by voliči dali na vaše slova a nevolili ODS, co si myslíte, že by nastalo? Levice by úplně ovládla politickou scénu a republika by šla tzv. "do kytek". ODS není dokonalou stranou. Je zde ale lepší strana, která by mohla pozitivně ovlivňovat politiku? Možná jsou i některé malé strany "lepší", ale nedostanou se ani do parlamentu. Komu tedy dáte hlas, když ne ODS? Je jednoduché kritizovat, to umí každý. Pokud něco kritizujete, nabídněte, prosím, lepší řešení! Já už nejsem dítě a nespoléhám na dokonalost. A jak říkal jeden příspěvce do diskuse, ODS nevládne sama! Má na krku nůž od odstatních koaličních stran - hlavně zelených.

0 0
možnosti
VV

vladino

22. 11. 2008 21:03
Re: VZKAZ pro pana Sibřinu

Bohužel, stalo se. Levice úplně ovládla politickou scénu a republika jde "do kytek". Holt, alespoň některé volební sliby měla ODS splnit...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke