Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
1

102030abc

11. 9. 2008 21:35
Autor má pravdu

Všichni kdo tu tak hájíte kosovské albánce...Není to jejich území, přitáhli tam, přivlekli ssebou islám a nikdy od nich nevzešlo nic dobrýho. A jestli chtěj stát..mají ho. Jmenuje Albánie, taková republika, kde je ještě spousta místa..Enver HOdža už je pryč, tak ať se tam vrátěj ke krajanům a založeji si tam třebas chalígát. Kecáte hovadiny a machrujete. Chtěl bych Vás vidět, kdyby třeba nějaká parta mafiánů podobná kosovu okupovala Moravu..nějaká jiná mocnost nám rozbombardovala půlku země a pak těm amfiánům uznala samostatnost. Na balkáně neni nikdo bez viny..Ale bombardování NATO v Srbsku bylo svinstvo a do dneška se za tuhle zemi stydím, že to podporovala. A není to žádnej flaešnej sentiment. ..Vy co autora kritizujete, nevíte vůbec nic a myslíte si jak jste chytrý. A štve vás, že v duchu víte, e má pravdu..že ten jeho osobní dopis obsahuje hodně pravdy..a vás to vnitřně žere..a tak hledáte jak ho napadnout, jak to relativizovat. Jenže to nejde..

0 0
možnosti
TV

Vegitek

12. 9. 2008 1:22
Re: Autor má pravdu

R^

0 0
možnosti
MV

misakzBrna

11. 9. 2008 21:06
Nesouhlasím

Vážený pane, měl by  jste si asi přečíst celý příběh jugoslávské války a tvrostva kteří prováděli srbové na ostatních menšinách v bosně a jiných zemích. Nevíte zřejmě vůbec nic,ale stačí si přečíst nějakou kniížku. Budete pak jiného názoru. A to stejné nevíte zřejmě o celém problému Kosova, jiná volba nebyla

0 0
možnosti
KP

Charles_Davy

11. 9. 2008 22:08
Re: Nesouhlasím

Vidím, že vy jste to jenom někde četl. My si to ale pamatujeme, že to nebylo jenom černobílé, tak jak to tu vyprávíte. A v Kosovu to bylo ještě jinačí, nežli v třeba v Bosně. Kosovo bylo součástí Srbska.

0 0
možnosti
XX

xaeris

11. 9. 2008 20:55
Kdo seje vítr, sklízí bouři

Chyba, které se EU a  vlastně celý západ dopustili bezprecedentním uznáním jakéhosi Kosova je obrovská a začíná nést své kyselé ovoce už v záležitostech okolo Gruzie.A až to dojde dalším nacionalistickým prevítům okolo nás a jinde, a ono jim to dojde, pak už bude pozdě.A my bychom neměli zapomenout, kdo z našich potentátů se pod takovou levotu podepsal.Jinak samozřejmě, KARMA.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 9. 2008 22:37
Re: Kdo seje vítr, sklízí bouři

Gruzie stim nema nis spolecneho a dopadlo by to tam podobne driv nebo pozdejc,kdyby Rusove vedeli ze by jejich olejovy kseft a pristup k mori,mohl byt omezen necim,co jim 200 let "patrilo"!Obvzlast kdyz jde o jejich prah a sferu vlivu!S odtrzenim Kosova souhlasili za oponou, pod podminkou ,zese USA nebude proti nim vmesovat na Ukrajine a jinde!;-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 9. 2008 20:49
Mam pocit ze vetsinna Cechu z jakehosi

falesneho sentimentu a "solidarity" ,buli nad ztratou Kosova jeste vice nezli vetsinna Srbu!;-D

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

11. 9. 2008 21:48
Re: Mam pocit ze vetsinna Cechu z jakehosi

No protože ono je to pro Srby nakonec celkem výhodné, že se mohou zbavit 2mil albánské svoloče, která by jinak měla srbský pas a hrozila by dalším množením a šířením do zbytku Srbska. Takhle je bude mít na starosti EU. To ovšem nic nemění na sviňském přístupu většiny Evropy vůči srbům.

0 0
možnosti
M

MoreCzech

11. 9. 2008 20:41
SRBIJA !!!!!!!!!

Kosovo je Srbsko !!!

0 0
možnosti
D

doslokchybe

11. 9. 2008 20:15
Karma a můj názor

Jednoznačná karma, ať jsou důvody autora jakékoliv. To, co pžedvedl západ, naši politici, Havel, USA a spol. ohledně Srbska a Kosova je velká ostuda.:-©To, co se stalo Srbsku je to samé, jako kdyby někdo např. VB ukradl Cornwall, Francii Bretaň, ČR západní Čechy... Ti samí pokrytci se nyní opět předvedli ohledně JO a Abcházie - pravdu a spravedlnost si vykládají tak, jak se jim to hodí.:-© Ač je mi líto, co se stalo Srbsku, zaznamenal jsem i názor, že vše zlé je aspoň k nščemu dobré. Mylím to tak, že kdyby Kosovani a Srbové byli v jednom státě, Kosovani by Srby populačně převálcovali. Pak by bylo nejenom kosovské Kosovo, ale i kosovské Srbsko. Takhle Srbové cítí ke Kosovanům silnou averzi - díky ní si ten šm.... nebudou dobrovolně pouštět do země.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 9. 2008 20:43
Re: Karma a můj názor

No tak vidis ze lepsi cesty nebylo,tak nebul?Co skouskem uzemi,kde zije drtiva vetsinna tech co se se Srbama  nenavidi na smrt?8-oJak jsi to chtel resit?Vyhnat tu drtivou vetsinnu?;-DRvTo ze Srbove prisli o ty Turisticka uzemi s morem,tim rozpadem Jugoslavie, je prone vetsi tragedie!Kdyby nebyli bambulove jako ty,tak tu Albanskou zatez ,dobrovolne nabidli ,vymnenou za poradne investice!!;-)

0 0
možnosti
Z

Zumar

11. 9. 2008 20:13
Kde se nabralo 80%?

Jednak velice zásadně nesouhlasím s obsahem toho "dopisu", já jsem naopak opravdu rád, že se naše vláda nenechala zastrašit Hradem a stojí podle mě tentokrát na správné straně. Ale demokracie je krásná v tom, že má každý právo na prezentování jakkoli odlišného názoru. Jen by mě tuze zajímalo, kdo změřil těch 80 procent obyvatel ČR, kteří jsou údajně proti uznání Kosova?A kdo z těch, kdo jsou proti němu, je schopen uvést nějaký zásadní argument, proč by mezinárodní správa, jaká tam byla doteď, měla být lepší řešení než samostatné Kosovo? To, že Srbové Kosovu vládnout neumějí, ukázalo posledních několik dekád docela jasně. Srbové prováděli genocidu kosovskéo obyvatelstva, kterou jen největší obhájci Srbska bagatalizují výrazem "etnické čistky",ale to podle mě vyjde nastejno. Jsou na to objektivní doklady mezinárodních organizací a s těmi se polemizovat nedá. Takže já bych se styděl mnohem víc za to, kdyby česká vláda takovou odvahu nenašla.

0 0
možnosti
D

doslokchybe

11. 9. 2008 20:20
Re: Kde se nabralo 80%?

Uvědomte si, že jste jen jedna z desítek milionů tupých ovcí zpracovávaných mainstreamovými médii. ;-D;-D Kdo nechce, tak neuvěří nikdy. ;-DGenocidy dělali hlavně Albánci. Tedy ne, že by Srbové byli úplně svatí, ale především je trapné vinit úplně ze všeho Srby. Zjistěte si laskavě něco o US základně Bondsteel a např. o Carle del Ponte. Ta měla k mání důkazy o zločinech páchaných Kosovany na Srbech.Západ jí NIKDY nedovolil ty zločiny vyšetřit. Proč? Protože západ a ty vaše "organizace" si vykládají právo a spravedlnost podle toho, jak se jimt o hodí.:-©

0 0
možnosti
TK

ntk_

11. 9. 2008 19:56
A já se zase stydím za tyto články,

absurdní ! X

0 0
možnosti
D

dnb

11. 9. 2008 20:02
Re: A já se zase stydím za tyto články,

co by jeden neudělal pro zvýšení karmy (sebevědomí). :-©

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 9. 2008 19:54
Nechapu proc Srbove jako jeden zmala

Sovetskych satelitu,ktery  sel  svou cestou,kdyz (pomineme Rumunsko), si pestoval Komunistickeho diktatora Milosevice,v dobe kdy se okolni komunismus v Evrope zhroutil?8-oA navic mu dovolili eskalovat tu Srbsko Chorvatskou valku ,ve ktere se vyrizovali na civilistech,ucty za druhou svetovou valku!Jestli si nekdo mysli,ze to potom nemelo zadny vliv na to Kosovo,tak je bambula!Ja take nerad vidim to odtrzeni a co se vse Srbum semlelo,protoze to byli za valky jedini poradny spojenci,na ktere se mohl zapad i vychod spolehnout!Ale to co dali Srbsti ultranacionaliste do pohybu ,a to jak chteli resit to Kosovo,kombinovane stim jak potom za dozoru Evropanu zase byli utlacovani v Kosovu ty Srbske menciny>

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 9. 2008 20:01
Re: Nechapu proc Srbove jako jeden zmala

>> udelalo dalsi souziti Srbu  stou drtivou vetsinnou co  zije,v tom Kosovu nemozne!Jinak uz to asi vyresit neslo, nezli odtrzenim!Kdyby byli Srbove chytri,tak se vcas te "koule" na retezu na sve noze zbavili,vymnennou za poradne investice ze zapadu!Bohuzel zvitezila tvrdohlavost  nacionalistu s agendou,a ted musi Srbove diky tomu hledat cestu z5,do zapadni Evropy!Rusove stoho vytezili co se dalo politicky sami pro sebe, a v jadru se na sve Slovanske pobratimy vykaslali!;-)

0 0
možnosti

lachtan

11. 9. 2008 19:36
Dostal jste karmu,

protože Vás chápu, protože si také myslím, že Kosovo jsme neměli uznávat. A příspěvek je výborně emotivně napsaný. I přes tu karmu pro Vás budu ale nadále volit ODS a bombardování Jugoslávie tehdy považuji za nutné, v tom souhlasím s panem Havlem

0 0
možnosti
D

doktor_bota_2

11. 9. 2008 19:43
Re: Dostal jste karmu,

Přesně vystiženo, naprostý souhlas - s jedinou vyjímkou, uznání Kosova jsem po delší úvaze akceptoval jako menší zlo, než případné populistické neuznání.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke