Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

john

27. 2. 2008 14:42
sloboda slova?

a zase su proti nej len moslimovia?

.

pamatate sa este na ten krik, ked Mel Gibson nakrutil film autenticky podla Biblie?

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

27. 2. 2008 15:16
Re: sloboda slova?

Vypaloval někdo ambasády kvůli tomu? V tom je rozdíl mezi muslimskou a naší kulturou. Máme svobodu slova, tak můžem "křičet" co cheme i když to zrovna někomu nejde pod fousy. Mikdo nezpochybňuje PRÁVO Mela Gibsna, natočit, co chce. Může proti tomu protestovat a vyjadřovat se po svém, nemůže však nikomu vnucovat svůj pohled na svět.

0 0
možnosti
MA

Mr. Attitude

27. 2. 2008 14:34
muslimáci

Nerozumím tomu, proč tu verbež do Evropy tahají a proč je nevykopnou zpátky, když něcoprovedou...:-©:-©:-©

0 0
možnosti
AF

Toli

27. 2. 2008 14:28
Zničí muslimové naše právo na svobodu slova?

Ani snad ne, ale zničíme si ho postupně sami ze strachu před muslimy a příklonem k tzv. silné vládě. Nikdy nenabereme odvahu na vystěhování těch, kteří nechtějí uznat naše hodnoty a namísto toho prosazují svoje jako jedině správné.

0 0
možnosti

Hucul

27. 2. 2008 14:23
Souhlas!!!

O vikendu jsem chtela udelat vetsi nakup v pomerne levnem supermarketu asi 15 minut jizdy na kole od naseho domu... nez mi pan domaci vysvetlil, ze je lepsi si priplatit jinde nez prijit o kolo, o kabelku a o "pocestnost" vyletem do muslimske ctvrti bez doprovodu. On, velky chlap, tam obcas zajede, ale vyhradne s par kamarady, z nichz jeden pohlida auto tak, ze se v nem na parkovisti zamkne. Bydlim v Malmo a jmenovana ctvrt se jmenuje Rosengard.

0 0
možnosti

Déžo

27. 2. 2008 14:48
Re: Souhlas!!!

Bohužel, jak smutné:-(

0 0
možnosti

Mr. Attitude - volič Národní str

27. 2. 2008 14:23
Muslimové v Evropě

Karma, to je jasné. Mne obava z tohoto a z pozitivní diskriminace cikánů:

http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_3790

donutila volit Národní stranu. Nedá se nic dělat, ale jako jediné účinné řešení vidím volit NS, protože ODS, ČSSD a spol. tomuto zabránit nedokážou

0 0
možnosti

Pražák Roman

27. 2. 2008 21:13
Re: Muslimové v Evropě

NS je jediná strana,bohudík,nebo bohužel,co má jasno,a chce!!!s tím něco dělat.Nutno uznat,že v pár věcech s ní nesouhlasím,ale nikdo lepší,schopnější tu není!!!!!!!!!

Proto říkám ,volím,podporuji,NS,protože tím podporuji samotnou existenci ČR,samotnou existenci hodnot na níž je postavena euroamerická civilizace,svobodu,které se zatím těšíme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!R^[>-]

0 0
možnosti

Vincek

27. 2. 2008 14:03
Oni jsou lidi různě hákliví

a nejen muslimové. před lety se mohl pan kardinál Vlk podělat, když česká televize zařadila někdy v noci film Poslední pokušení. Svými nejapnými prohlášeními tomu filmu jistě udělal dobrou reklamu. Mě dokonce přesvědčil abych si přečetl i knihu. V Polsku zase pro změnu vadil plakát filmu Lid versus larry Flynt, a opět v Česku se nějak vytratila reklama na Staropramen nazvaná Pivní Otčenáš.

0 0
možnosti
LH

ant.

27. 2. 2008 14:29
...a hned vyzval katolíky ke křížové výpravě?...

...a kolik bylo mrtvých? Když jedu jako turista např. do Egypta, tak musím dodržovat různá omezení - z našeho hlediska nesmyslné -  v oblékání, pití alkoholických nápojů, ale i např. zákaz políbit ženu na ulici nebo se s ní vést za ruce - ale totéž by mělo platit pro muslimy v Evropě - žádné burky, žádné šátky ve školách a dodržovat normy té společnosti, která je přijala. A pokud Vás kardinál Vlk přesvědčil k přečtení knihy, tak už za to by měl být svatořečen, protože vlastně udělal zázrak...;-);-)

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

27. 2. 2008 14:03
Karma

Nikdo v evropské civilizaci nebrání nikomu v soukromí dodržovat jakékoli zvyklosti nebo náboženství. Tedy ani muslimům. V naší kultuře je zvykem zahalovat si tvář na veřejnosti pouze v případě, že hodlám provádět nebo provádím věci neslučitelné se zákonem nebo dobrými mravy. Pokud někdo odmítá na veřejnosti dodržovat naše zákony, zvyklosti a mravy, nemá tady co dělat. Je to stejné, jako když přijde podnájemník do mého bytu. Bude to on, kdo se přizpůsobí mým zvyklostem. V opačném případě může jít.

0 0
možnosti

Fero Funič

27. 2. 2008 13:55
Právě naopak!

Alkohol, vepřové a podobné se musí zakázat. Burky do naší společnosti patří! Aspoň bude u nás pořádek.

Jen se podívejte na: http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/26652/Streka-na-Atlas-4-Jak-sem-zrobil-na-Ostravsku-poradek.html

0 0
možnosti
JK

kagmark

27. 2. 2008 13:53
Běž tam odkud jsi přišel

Dle mého názoru postupně zanikne celá stará EVROPA i se svým liberálním multikulturním přístupem k muslimům,jejich náboženství a přístupu k našim hodnotám. Dobře nám tak,můžem si za to sami.

Řešení je jednoduché. Pomohli jsme ti,vzali jsme tě do své země,využíváš náš systém,aniž bys do něho něco vložil,nelíbí se ti zde,tak nazdar a běž odkud jsi přišel. Děláš bordel,zapaluješ auta,školy atd. Všechny tyto,kteří nerespektují právo a pořádek bych nedržel,naložil na loď,letadlo,autobus a odvezl tam odkud přišel,bez možnosti návratu. Věřím,že pár exemplárně potrestaných a byl by klid.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke