Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

BlackDog

19. 11. 2008 22:54
Souhlasím a autorem

Nad současnou ODS semi chce zvracet:-©:-©:-©.Předseda ODS - lampasák,exčlen KSČ:-©.Tak zvaná pravicová strana, která není schopná provádět ani svůj socialně-demokratický program:-©.

0 0
možnosti
B

BlackDog

19. 11. 2008 22:55
Re: Souhlasím a autorem

Volil jsem vás soudruzi z ODS  od vzniku strany,ale můj hlas už

nedostanete.Budu volit Národní stranu a pokud ji soudruh Langr zakáže,

tak volím KSČ(M). To jsme to soudrizi dopracovali:-©:-©:-©Rv

0 0
možnosti
JV

sfs

19. 11. 2008 22:13
Ve kterém roce byla ODS pravicovou stranou?

Máte na mysli období, kdy pan profesor dělal ministra financí, kdy nasypal železničářům, jen co si jako první vyskočili a zhasnul, teda vlastně jen prohlásil, že existují jen jedny peníze, a že o nějakých špinavých nikde nečetl? Souhlasím s posledním odstavcem Vašeko článku, kde třídíte naší politickou scénu, ale nesouhlasím s tím, že to někdy bylo jinak.

0 0
možnosti
MN

pankrac007

19. 11. 2008 16:25
vse neni tak spatne

Z tou částí o mafii a korupci bohužel musím souhlasit. Nicméně v současné době se v politice, napříč všemi stranami, nepohybuje moc osob s čistou minulostí a zásadami. Co se ale týče volebních slibů, tak si myslím, že ODS dělá maximum, aby je naplnila. Bohužel ostatní koaliční partneři nedovolí, často pouze z populistických důvodů, reformy dotáhnout do konce. Nicméně jaká jiná strana by měla odvahu udělat tolik nepopulárních a potřebných kroků?? ČSSD byla u moci 8 let a ví někdo o nějaké zásadní reformě?? A to k tomu ještě měly příznivější ekonomickou situaci než nynější vláda. Pokud ČSSD vyhraje příští volby, tak stejně udělá jen nepatrné úpravy (jaké, o tom rozhodnou průzkumy veřejného mínění) a jinak nezruší nic, protože i oni se svými velmi omezenými ekonomickými znalostmi ví, že to co doposud ODS udělal bylo potřeba. Co se mi na Topolánkovi líbí je právě to, že se nebojí udělat potřebné kroky i za cenu ztráty popularity.

0 0
možnosti
FP

Korejs

20. 11. 2008 10:30
Re: vse neni tak spatne

Souhlasím. Autor článku ten radikální postoj dost přehání. Navíc, když nebude volit ODS, tak ať už dá hlas komukoli jinému, volí vlastně ČSSD, protože ta nemá jinou významnější protiváhu kromě ODS. A "nechat padnout ODS" a čekat, až "povstane nová pravice" je opravdu chválihodné. To může trvat 10 let a za tu dobu nás ČSSD zadluží o další stovky miliard. To by byl drahý experiment. Doufám, že takových rozumbradů není příliš mnoho ...

0 0
možnosti
KL

cliff

19. 11. 2008 15:54
krasne cernobile videni barevneho sveta

klidne kopejte a hlavne uz konecne zalozte tu "pravou" pravicovou stranu, ktera to tu priste s minimalne 50%-ni vetsinou vyhraje a udela nam v tomhle socialisticko-komunistickem mori raj na zemi. ktera vsechny nauci, ze nejblizsi pomocna ruka neni na urade ale na konci vlastniho ramene.

ps: pan tosenovsky mi prijde bud jako baba nebo jako velmi zdrzenlivy clovek ktery se asi stydi za vlastni nazor a nechce si nikoho rozhadat, a upjata pani nemcova mi take jako nejlepsi napad na predsedu nepripada  (i kdyz si myslim, ze pri soucasnem vyberu politickych stran je celkem jedno, kdo to je).

0 0
možnosti
MK

briza

19. 11. 2008 11:46
No

Tak ja jsem krome komunalnich ODS voleb nikdy nevolil ale s tim prispevkem bych ve vetsine veci souhlasil. Asi bych ODs nevycital, ze nektere reformni zakony zatim nejsou - vladnuti v koalici je o kompromisech. Nesouhlasim s nazorem autora na Lisabonskou smlouvu. Ovsem co me asi nejvic dostalo je myslenka, ze by ODS v cele prospela Nemcova. Jestli byl Topolanek "prazdny a falesny" tak tahle pani je navic v pravem slova smyslu hloupa (a obcas slusne hystericka).

0 0
možnosti
RJ

Milenius

19. 11. 2008 11:18
Nesmysl

Autor jen pise nesmysly, ktere ho v nahlem pomateni smyslu napadly. Ale uz nevidi, ze mnoho zakonu napsanych je, jsou ve vlade, ale jelikoz je ODS nemuze sama schvalit a musi spolehat na hlasy nekterych poslancu, kteri pro vlastni slavu (Hovorka) a politicke ambice (Zubova aspol.) tyto reformy blokuji. A stale omýlané poplatky u lekare tito lide schvalili jen proto, ze jeste nevedeli, jak toho zneuzije levice a zneuzivaji toho ted pro svuj vlastni prospech.

Sice Topolanek neni zrovna muj favorit, ale za dane situace dela co muze a vic z te nuly ani vydojit nemuze. Takze ja mu fandim.

0 0
možnosti
RJ

Milenius

19. 11. 2008 11:20
Re: Nesmysl

pokracovani...

Co se tyce jine pravice, tak snaha tu byla - treba US, ktera

vznikala vasim zpusobem z potopene ODS, ale nakonec se ukazalo, ze tam

jsou jen ti lide, kterym de jen o vlastni prospech (Pilip a spol) a

proto take delali tu vasi pravicovou revoluci.

0 0
možnosti
MH

Kuman

19. 11. 2008 11:10
Trefne

Krome nazoru na Kosovo a Lisabonskou smlouvu, se vsim naprosto souhlasimR^ Pokud je ale autorem opravdu diskuter s nickem Dizzy, beru karmu zpet:-(

0 0
možnosti

3lipy

19. 11. 2008 11:00
Vážený autore,

děkuji vám za statečnost,kterou jste projevil svým článkem. I já si do takové ležící ODS, jako pravicový volič,  ráda kopnu a dělám to už, ve svých článcích,  dlouho. Gaunery, které jste vyjmenoval, jsou jenom špička ledovce. Přečtěte si článek  od Jany Lorencové "Krvavé oleje, aneb můj přítel vrah" a zjistíte, že všechna ta svinstva jsou dílem všech třech nejsilnějších politických stran u nás.  U těch slušných ministrů, které jste jmenoval, jste podle mého zapomněl, na ministra Nečase, který se snaží svými navrhovanými  zákony vrátit do naší společnosti  "lidství". Ví že rodina je nejdůležitější článek společnosti a na to se dávno zapomnělo. Děti potřebují rodiče a rodiče potřebují děti. Tak to vždy bylo a snad i jednou, díky takovým Nečasům,  bude. Zdraví Libuše Čiháková V

0 0
možnosti
D7

dicky75

19. 11. 2008 11:07
Re: Vážený autore,

V podstatě se dá souhlasit, nicméně v čem vidíte statečnost, to mi tedy uniká. Co se asi může autorovi stát? Dají ho do Gulagu, nebo co?

0 0
možnosti
PP

pan Přezdívka

19. 11. 2008 10:59
Souhlasím

Souhlasím (bohužel) se vším, co jste napsal. Zejména pak s odstavcem o ministru Pospíšilovi. Protože vím, že je to člověk na správném místě, dovádí mě k šílenosti fakt, že se uvažuje o jeho výměně vzhledem k tomu, že je politicky nevýrazný....:-(

0 0
možnosti
OS

Citrine

19. 11. 2008 10:59
výborné

dokonalé R^ potlesk

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke