Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kakarel

5. 10. 2008 14:01
Vy tři kteří

musíte být doma pod pantoflem, mě nas//rat nemůžete. Já sem nechodím šťourat do lidí jako vy aby mu bylo dobře, že někoho naštval. Takové lidi chápu,jako že existuje i hmyz otravný, stačí plácnout a je pryč. Takovou sílu má pro mě vaše hmyzí existence, komáři. ;-D A bacha na céfku tupouni!;-D

0 0
možnosti
SS

slv

5. 10. 2008 14:06
Re: Vy tři kteří

Tebe rudá kůže tady nikdo nemusí nasírat. Tebe jak vidět sere aktuální stav. No jo, dnes už se nevydělávají love poleháváním za ponkem, že?

0 0
možnosti
MR

haloradio

5. 10. 2008 13:28
Co chceme pro vyšší kvalitu života:

1) Odmítnutí reformy veřejných financí v její nynější podobě, diskriminující domácnosti s nejnižšími příjmy a zvýhodňující domácnosti s vysokými příjmy.

2) Okamžité zahájení prací na Občanské ústavě. Občanskou ústavou rozumíme takovou ústavu, která obsahuje prvky občanské společnosti, především právo občanů na iniciativu a referendum - (I & R) a přímou volbu a odvolatelnost zastupitelů na všech úrovních. Konečný text Občanské ústavy bude schválen občany v celonárodním referendu.

3) Demokratické řešení otázky americké vojenské základny bez vyloučení veřejnosti formou celonárodního referenda.

http://rokytka.bigbloger.lidovky.cz/c/51880/90-let-od-zalozeni-rozbiteho-statu-aneb-Poucili-jsme-se-z-historie.html

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

5. 10. 2008 13:34
Re: Co chceme pro vyšší kvalitu života:

Mícháte účelnost a spravedlnost. spravedlivé je, aby si každý ponechal, co si vydělá a použil podle svých preferencí. jakékoli přerozdělování je hrubě nespravedlivé, pokud s ním ten, co dává nesouhlasí. Nevím o domácnosti s nižšími příjmy, která by platila na daních víc než domácnost bohatá, ačkoliv od státu čerpá víc služeb. Úplně by stačilo vzdát se násilí, voni humanisto, a umožnit každému vzdát se členství ve všech spolcích, kde se cítí okrádán. Ve vaší společnosti by zůstali jen nefachčenci, somráci skuhralové a lotři. Čest!

0 0
možnosti
K

Kakarel

5. 10. 2008 13:04
Tak to jsi

ale mladý muži šlápl přesně vedle. V tu dobu se naše rodina měla velice dobře. Lednice natřískaná jídlem, vyuzené kvalitní masíčko, oblečení za pár šupů, mokasíny na puberťáka za 75Kčs,tři sestry oblečeny jak panenky, my s bráchou rifle za 35 bonů. A to naši byli dělníci, my s bráchou jsme chodili na učňák, sestry do základky. A žili jsme si v klídku a v televizi jsme neviděli každý den taková hovada jako dnes a další dny zase! A neotravoval nás se statistikama naivní chlapeček, který p.d zažil, p.d viděl ale chtěl by balamutit lidi, kteří tu dobu zažili. Dej nám pokoj a piš radši o kytkách, co jednou možná koupíš mámě, nebo svoji holce! Mladý naivní moulo! Jo aby jste byli v obraze. Nikdo z nás nebyl v žádné straně. :-)

0 0
možnosti
JN

hraboš polní

5. 10. 2008 13:06
Re: Tak to jsi

A nebyli jste ani vexláci?

0 0
možnosti
F

franta_straka_unban

5. 10. 2008 12:21
článek je naprostý blábol

autorovy znalosti matematiky se zadrhly někde u trojčlenky poté už pro něj byl asi důležitější jak si nagelovat prázdnou palici nebo kde si koupit černé brýle:-)

0 0
možnosti
SSK

Salátek s krutony

5. 10. 2008 12:17
LOL

Tak to je hodně trapný :DD autor asi spadl na hlavičku, nebo nemá ani střední školu. Kdyby měl, nikdy by nebral nesouvisející čísla a nesepisoval tenhle výsmívající se pamflet. Komunisty jsem nikdy nevolil.

To nic nemění na tom, že je autor skopová hlava :-))

0 0
možnosti
F

franta_straka_unban

5. 10. 2008 12:22
Re: LOL

R^

0 0
možnosti
EP

EddieCz

5. 10. 2008 11:17
Cafra,

sotva deda Pinochet zavrel oci, uz se tu zase roztahujou, co komousum vzkazat aby to nebylo zalovatelne ... snad jen no jen to zkuste .... ;-€

0 0
možnosti
MR

haloradio

5. 10. 2008 10:59
cesta ze součaného marasmu

Zajímavý článek a ještě zajímavější diskuse, zvláště Todd se projevil... http://stoces.blog.idnes.cz/c/52144/Kapitalismus-je-zombie-Jak-vlastne-zanikne.html

0 0
možnosti
L

luboš

5. 10. 2008 7:51
Pro slv:

 Měli vás na jedné raketě vystřelit, aby Jste už druhý den tady nepindal!Rv

0 0
možnosti
SS

slv

5. 10. 2008 8:04
Re: Pro slv:

Jistě se o to vy rudoši s údernou pěstí dělnické třídy - Lidovými milicemi pokusíte. Proto tady lžete, jak Rudé právo tisklo. Proto jste bez sebe vzteky, když slyšíte o radaru v Brdech, prože víte, že budete mít utrum. :-P

0 0
možnosti
MR

haloradio

5. 10. 2008 0:32
Už ten titulek je manipulativní a lživý

Tak ještě jednou: Článek nepojednává o řekněme osmdesátých letech, ale o roce 1965 a jak jsme si dokázali v zevrubné debatě,  VŠECHNO dražší nebylo. Správce blogu by měl autora upozornit, že nedodržuje kodex blogera, ne? Pravidla platí pro každého, nebo ne pane Dvořáku?!

0 0
možnosti
SS

slv

5. 10. 2008 4:03
Re: Už ten titulek je manipulativní a lživý

I když tady tu svoji hloupost napastujete stokrát, tak přesto nezačne být pravdivá stejně jako nebyly pravdy vašeho soukmenovce Goebblse.

Asi ÚPLNĚ VŠECHNO nebylo dražší. Třeba pasti na myši nebo potkany, případně biče. To poslední je asi škoda, protože by se daly použít k hnání dobytků svinským krokem.

Vy a vám podobní se domáháte úzkostlivého domáhání pravidel za účelem dosažení stavu, kdy neplatí žádná pravidla. Tak o pravidlech radši pomlčte.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

4. 10. 2008 22:13
Ten,

kdo chce socialismus zpátky, jako třeba haloradio, může začít třeba už zítra. Zakázaný přece není! Ale za svoje. Vždyť socani by mohli omezit služby státu, ušetřené daně si vybrat mezi sebou a udělat si svoje, soukromé veřejné služby, když je to tak úžasné. Ani pracovat v "kapitalistických" firmách nemusejí - Paroubek se Sobotkou jim seženou práci a Škromach vyjedná senza pracovní podmínky.  Socani se přece mohou od individualistů kdykoli odstřihnout. Pokud mají pravdu a jejich kolektivismus a solidarita jsou tak úžasné, budou toho brzy stoupenci života na vlastní odpovědnost litovat. ale jestli budou nebo ne nebudiž problémem haloradiů a jim podobných. Ať si žijí po svém a neserou se do životů druhým. Než potřebovat haloradiovu "solidaritu", radši se zastřrlím!;-D

0 0
možnosti
MR

haloradio

4. 10. 2008 22:18
Re: Ten,

My nechceme zpět k socialismu, ale vpřed k samosprávní společnosti a komunismu. Kapitalismus je zdrojem morální patologie a na vás se to velmi projevuje - už to výrazivo: neserou se, socani, zastřelím se...   

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke