Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

klaun Ferdinand

12. 9. 2008 9:12
diskuzi jsem nečetl

jen vím, že mezi lidma, se kterými jsem v kontaktu není nikdo, kdo by podporoval nezávislé Kosovo. Po shlédnutí dokumentu na netu, Ukradené Kosovo (ČT to nakonec zakázalo  vysíálat) nebude těch lídí 80%, ale 98%. Víc, jak 2% muslimů snad u nás není.  

0 0
možnosti
DZ

Doktor Zvěd

12. 9. 2008 9:12
At se na me autor clanku nezlobi...

..., ale me se taky nelibi to, ze svet uznal samostnost "zeme", ktera vznikla jenom tim, ze se v ni jedna narodnostni mensina mnozila jako krysy( je to stejne absurdni jako kdyby cikani vyhlasili samostatny Chanov ), ale s dikci jeho clanku nesouhlasim. Trosku mi to pripomina komunistickou( nebo jinou ) agitku. Autor bere v potaz jenom to, co se mu hodi do kramu a o zbytku mlci. Jak uz nekdo napsal nize: NIC NENI CERNOBILE. 

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

12. 9. 2008 9:16
Re: At se na me autor clanku nezlobi...

trochu zrůdnost v přirovnání, každopádně aby vyvážil svůj článek, musel by se zabývat zvěrstvy jednotlivců a to je na dlouho. Stačí se podívat již na zmíněný dokument Ukradené Kosovo. Za nevyváženost údajně nemohl být puštěn do TV. Jenže když se někdo nechce vyjadřovat z druhé strany, nebo jen vyhrožuje zabitím, těžko cokoli vyvážit.     

0 0
možnosti
MF

Misaf

12. 9. 2008 9:03
*

na jednu stranu hezky napsaný článek , na druhou stranu netuším, kde beret  tu jistotu ohledně 80%??? ...ale beru to jako vyjádření Vašeho názoru...

0 0
možnosti
JM

J i ř í

12. 9. 2008 8:59
Nic není černobílé

Zkuste se na to podívat z druhé strany: Kdybyste byl Kosovský albánec, chtěl byste žít ve státě, jehož představitelé mluví úplně jiným jazykem - ve státě, který nedávné minulosti masakroval tisíce lidí ve Srebrenici jen proto, že to nebyli Srbové? Vím, že většina Srbů takových není, ale kosovské Albánce docela chápu a podporuji.

0 0
možnosti
JA

José Antonio

12. 9. 2008 9:10
Re: Nic není černobílé

To je hezké. Takže chudáci přišli ze zaostalé Albánie za lepším, přemnožili se a pak se cítili natolik uraženi, že v zemi existuje jiný úřední jazyk, že jim nezbylo než si kus území odtrhnout.

Tu Srebrenici nemá smysl komentovat, tenhle zločin nemůže hodit na krk Srbsku jako státu naprosto nikdo.

0 0
možnosti
T

tom.ondra

12. 9. 2008 8:24
Amici, NATO, Rusove, Frantici, Anglani

a ti druzi. Nikdo z nich nikdy opravdu nemyslel na lidi. Vite co rekl Churchil o zidech, ze je to sebranka a ze si to de facto zaslouzi. Pokud by za timto prohlasenim nasledovala galerie fotografii z koncentracnich taboru, taky byste se rozplakali. Ze si volime smejdy, kteri nakonec nasi slepe duvery zneuziji? To je tak uz nejak tradice a deje se to vsude. Nekde radsi ani lidi volit nenechaji, aby nahodou nezvolili magora, co to dva roky bude delat poradne.

Rozdel a panuj, to je to co se deje ve svete. Kdo nevidi ty hruzy na vlastni oci, nikdy neuveri, ceho vseho je lidskej smejd schopnej.

0 0
možnosti
MH

babca

12. 9. 2008 8:19
no já bych se snad ohradil

proti té většině! Já se zase stydím za Veliko Serbia a podobně. Pane, pište za sebe, neohánějte se většinou!!! Když to navíc ani neni pravda.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

12. 9. 2008 9:06
Re: no já bych se snad ohradil

co chcete? je to jen další "malej mladej nacionalistickej truhlík", který si svoje uvažování zúžil jen na problém Kosova, ale nějak zapomíná na Slovinsko, Chorvatsko, Bosnu, Srbskou Krajinu, Černou horu, .... Srbsko přišlo o Kosovo už v roce 1995 během obléhání Sarajeva. Srbsko prohrálo válku podobně jako Rakousko - Uhersko a bylo stejně rozparcelováno.

0 0
možnosti
JT

jan-maria

12. 9. 2008 8:19
Slovensko is Česko

to zní pěkně blbě - že jo?!

0 0
možnosti
RF2

Rudla Fára 2

12. 9. 2008 7:40
Děkuji,

za tento článek, cítím to stejně. Sic to sem nepatří, ale díky "poměrům" v této zemi (lhaní, povody, defraudace, "špinavost" a ubohost měst díky úplatnosti a podlézavosti státní správy a hamižnosti a "malosti" českých lidí, devastace života (kamiony, zničená infrastruktura), neschopnost dodržovat alespoň základní pravidla (silnice) i já se kdekoliv v Evropě stydím přiznat že jsem Čech. Takovouto "cestu" k demokracii ala povody, zlodějina a ubohost jsem nečekal.....

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

12. 9. 2008 7:26
Lépe izolovat nemoc,než se s ní trápit.

Lépe ať si kverulantská zemička užije sama sebe, než s ní mít pořád starosti. Slovensko si také vyžírá, že už do něj nikdo necpe (ani za to cpaní peněz v dřívějších dobách nepoděkovalo, kde mohlo být Česko, kdyby si ty peníze nechalo...) .Ale čert to vem, alespoň se s nimi už nemusíme rozčilovat a je klid.Buďte rádi, že jste se Kosova zbavili !

0 0
možnosti
AW

agent w4c

12. 9. 2008 10:22
Re: Lépe izolovat nemoc,než se s ní trápit.

Hmm, tak zřejmě nerozumím tomu co se tady snažíte sdělit.

Ale pokud jste do dnes nepochopil, že Slouvensko bylo součást Československa a tedy se peníze dávaly do společné domácnosti, tak je mi Vás líto. A kde bysme mohli být, kdybychom ty peníze dávali je do českých končin? No vzhledem k privatizaci a jiným zázračným akcím si na to dovedete dozajista sám odpovědět.

0 0
možnosti
JN

Já král 1

12. 9. 2008 5:10
Cože?

Co to meleš? Když se ti tu nelíbí, táhni kam chceš!

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7680x
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.“


Edmund Burke