Diskuse

Zničí muslimové naše právo na svobodu slova ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

alamin

5. 3. 2008 22:33
proč ty urážky?

Jsem muslim a mám arabský původ, cítím se být ale Čechem. Článku musím dát bohužel za pravdu, mrzí mě však, že někteří útočí na Islám a muslimy, aniž by uznali, že drtivá většina jich má k násilí daleko, byť je třeba něco urazí. Ostatně do doby cca před 200lety bylo křesťanství rukou katolické církve, rukou uzurpující a vraždící. Za etnické a náboženské pnutí jsou odpovědní zejména domácí politici, kteří rozjeli experiment multikulturalismu jako neřízenou střelu bez důkladné analýzy experty z oblasti společenských věd..čistě jako mezinárodní populismus:-/

0 0
možnosti

ddnes

29. 2. 2008 11:40
reakce

karma a souhlas!!„Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy”nic než pravda!!!!!

0 0
možnosti

Zlý Soused

27. 2. 2008 19:33
dobrý článek

0 0
možnosti

Pražák Roman

27. 2. 2008 17:51
Volič Národní strany

Moc doporučuji všem zastáncům,a obhájcům islámského svinstva,knížku:

Rebelka-Ayaan Hirsí Alí!!!!!!!!!!!!!!!

Není to vůbec hezké čtení;-€

0 0
možnosti

Pražák Roman

27. 2. 2008 17:46
Volič Národní strany

Bezvýhradný souhlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R^[>-]

0 0
možnosti
TT

T.T.

27. 2. 2008 15:35
muslimove v CR

kdo se chce dozvedet neco vic o muslimech v CR, muze si precist toto:

http://www.mvcr.cz/dokument/2007/integrace_muslimu.pdf

0 0
možnosti

Pražák Roman

27. 2. 2008 17:49
Re: muslimove v CR

anebo stačí zagoglovat,jména těchto výtečníků,a projet jejich názory a rozhovory

Rndr.Sáňka,Ali Šilhavý např....;-D

Na youtube,je video,jak se roztahují muslimové v Teplicích,o mešitě v Brně.

:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti

Jiří Míka

27. 2. 2008 14:49
cenzura

je vzdy spatna

0 0
možnosti

Déžo

27. 2. 2008 14:47
to autor:

Skvělé! Přesně tak!Ať si zůstanou doma, a tam mají své zákony, do kterých jim my nekecáme. Ale sem (do Evropě) jen na návštěvu a poslouchat naše zákony. To musí platit pro všechny, i pro ty naše opálené. Jinak dopadneme tak, že po letech tady budou rozhodovat cizáci za nás, budou se vypalovat školky, školy, budou pouliční bitky a my se budeme bát nejenom něco říci, ale i vycházet ven. To by se měli všichni ti "humanisté" uvědomit.X

0 0
možnosti

Vincek

27. 2. 2008 14:53
Re: to autor:

Docela svěží myšlenka. Kdyby všichni zůstali doma, nebyl by v Americe jediný běloch vyznávající křeťanství. O Africe či Ázii samozřejmě platí totéž.

0 0
možnosti

Luc@s

27. 2. 2008 14:46
Evidentne na Wildersove filmu neco bude,

kdyz uz tedka je kolem toho takovy halo.  Film jeste neni ani dokoncenej a uz kvuli nemu chtej vrazdit...to preci normalni neni, ne?!

Jinak obecne souhlassim s tim "chces zit v nasi zemi, prizpusob se". To ale muslimove neumej. Starsi generace zije v NL treba uz 20 let a nejsou schopny se domluvit. Ani zakladni veci! Vsechno za ne resej deti, ktery (diky bohu) aspon chodej do skoly a rec se naucily. Dalsi problem je ale v tom, ze chodej do skol plnejch muslimu a o integraci se neda ani mluvit. Zase jsou ve stejnym prostredi a k te "domaci" kulture ani nepricichnou. Pokud se nekdo nenauci rec zeme kde chce zit, asi uz se tezko prizpusobi s cimkoliv jinym.

Jsem zvedavej, jak Wilders dopadne. Pokud jako Theo a Pim, tak bude v NL asi husto...

0 0
možnosti

Hucul

27. 2. 2008 14:57
Re: Evidentne na Wildersove filmu neco bude,

Nojo, kdyz treba na svedskych skolach existuje vyuka o ruznych nabozenstvich a - svete div se - muslimove donesou z domova omluvenky, aby nemuseli poslouchat o bludech. Nekde existuje i predmet, ve kterem si navzajem studenti referuji o svych domovskych kulturach... pokud ovsem nejsou mistni, protoze demonstrovat svedskou kulturu je zbytecne a navic rasisticke. Stejne tak zazpivat si ve skole ci jinde na verejnosti svedskou hymnu nebo mit tricko se svedskou vlajkou. Jste nazvani rasistou, pokud mate na sobe tricko s vlastni vlajkou, sila, ne? Ovsem jako imigrant plne vyuzivam svobody slova a nastesti nejsem sama. Kdyz si Svedi museji nechat delat na hlavu, aspon se ozvou ti "normalni" imigranti a zastanou se jich. Tak uz to dopada, kdyz je v cele statu extremni levice.

0 0
možnosti
JK

kagmark

27. 2. 2008 14:43
Kypr!!

Vzpomene si někdo,věřím že ano jak řešil Kypr a Řecko soužití-nesoužti /Turci,Řekové/. Každej na svý domů a je klid,velice jednoducý.

0 0
možnosti